O nama

ITI STR I KOMISION je porodična firma. Postojimo od 1994. godine, kada smo započeli sa prodajom gvožđarskog asortimana (šrafovska roba, ekseri, okovi, žica…), smešteni u skromnih 40m2. Naišavši na pozitivne reakcije okruženja, odlučujemo se na otvaranje još jednog maloprodajnog objekta, u Srbobranu, tokom 1997. godine. Naredne godine, sa radom započinje i poslovna jedinica u Kuli. Osim maloprodajnih aktivnosti, bavimo se i veleprodajom od 2000. godine, u sklopu preduzeća SITI DOO, u čijem sastavu je i maloprodajni objekat u Novom Sadu.

Sa povećanjem obima posla i osluškivanjem potreba kupaca, naš prodajni asortiman se postepeno širio. 2005. godine, u sklopu novog poslovnog objekta, započinjemo sa prodajom elektromaterijala, ručnog i električnog alata, bicikala, vodovoda, rasvete i opreme za kupatila. Nedugo zatim, usledilo je dodatno proširenje prodajnog prostora u Vrbasu. U 800m2 smeštaju se i farbe, boje, lakovi, lepkovi, kao i kompletna oprema za grejanje. Od tada, naš prodajni asortiman konstatno raste. U ponudi su i mali kućni aparati, bela tehnika, posuđe, kosačice, stiropor, HTZ oprema, gipsani elementi, sigurnosna i sobna vrata, oprema za navodnjavanje, laminati i još mnogo toga. U skorijoj budućnosti, u planu je i otvaranje stovarišta građevinskog materijala.

Zahvaljujući širokom asortimanu, niskim cenama i vrhunskoj usluzi, ITI STR je za svoje 23 godine postojanja uspeo da stekne poverenje velikog broja potrošača. Osnovni moto kojim se vodimo od prvog dana jeste - kupac je uvek u pravu! I upravo su kupci sa svojim zahtevima i potrebama kreirali naš prodajni asortiman, koji danas čini preko 15.000 artikala. Danas, naš tim sastoji se od 30 zaposlenih, koji su u svakom trenutku spremni da odgovore na sve Vaše potrebe u domenu naše delatnosti. Ukoliko ste naš kupac, znate o čemu govorimo. Ukoliko niste, dođite i uverite se i sami. Jer, lako je majstor biti kad Vas snabdeva ITI!